Bodyguard – serialul englezesc eveniment

Richard Madden din Game of Thrones va aparea din nou intr-un serial foarte palpitant. Este vorba depre Bodyguard, un serial de actiune, politic, care ne va tine cu sufletul la gura. Daca inca nu l-ai vazut nici tu inca, iata cateva motive pentru care ar trebui sa il vezi si tu cat mai repede.

Un thriller exact asa cum ne place. Iti plac foarte mult serialele palpitante si captivante care ne tin lipiti de pat sau de canapea? Bodyguard face si el parte din categoria acestor seriale. Aici se urmareste destinul lui David Budd, un veteran de razboi, care se lupta cu stresul post-traumatic. Acesta lucreaza pentru serviciul de politie de la Londra si protejeaza unele celebritati.

Dupa o actiune eroica, acesta primeste o promovare si va trebui sa il protejeze pe Secretarul de stat britanic. Julie Montague s-a saturat insa sa reprezinte tot ceea ce detesta din punct de vedere politic si se va forma o legatura foarte frumoasa intre ei.

Serialul are cele mai interesante scene si cele mai fascinante twisturi pentru a-i tine pe spectatori cu sufletul la gura.

Personajul principal este foarte captivant si el. Daca eroul principal iti spune ceva, trebuie sa stii ca l-ai mai vazut in celebrul serial Game of Thrones, in rolul lui Robb Stark. Il vom regasi deci pe actor intr-un rol cu totul diferit unde isi poate arata pe deplin talentul. Este un personaj atipic cu o viata complicata care incearca sa scape de vechii sai demoni. Ambitia si talentul sau sunt deci alte motive pentru care merita sa descoperi serialul.

O intriga ancorata in realitate. Nu, nu este vorba despre Coronavirus, ci despre o ambianta politica foarte tensionata deci un context care ne aminteste de ceea ce traim de ceva ani. Dar care ne ajuta si sa fim mai critici si sa reflectam putin asupra lucrurilor.

Lasă un răspuns