Bom Dia Verônica, un thriller care ne ține cu sufletul la gură

Bom Dia Verônica este o noua creatie originala Netflix care a venit direct din Brazilia. Creat de catre Raphael Montes si de catre Ilana Casoy, acest serial este adaptarea propriului lor roman si ne duce in cautarea neinfranata a unui criminal in serie.

Verônica este o tanara politista foarte ambtitioasa. Este doar o secretara care trebuie sa introduca unele date de la interogatorii, dar foarte repede se va lansa in cautarea unui criminal in serie. Anchetand un criminal in serie care isi recruteaza victimele prin intermediul unui site web, aceasta descopera o afacere mult mai sordida.

Numeroase femei dispar inca de cand ajung la autogara si toate indiciile par sa arate inspre un cuplu, un cuplu unde sotul are o functie inalta in politie. Contra ordinelor superiorilor si cu ajutorul colegului sau informatician,Verônica incepe cautarea vinovatilor si va face fata riscurilor si pericolelor.

Bom Dia Verônica are o multime de elemente dintr-un serial politist clasic. Un criminal in serie destul de periculos, un trecut familial dureros al eroinei, superiori care nu prea stiu in ce tabara sunt si un suspans foarte bine intretinut. Gratie carismei personajului principal, ne atasam foarte repede de ea. Si serialul nu ezita sa sublinieze unele probleme din Brazilia, precum coruptia, justitia si bineinteles, clasa politica. Dar si traficul de tot felul si disparitia unor persoane.

Si in ciuda unui prim sezon cu toate cliseele clasice, am putea spune ca este un serial reusit. Suspansul si rasturnarile de situatie sunt omniprezente mai ales la final si ne lasa sa credem ca va fi si o continuare a aventurilor. Autorii au confirmat de altfel faptul ca vor sa scrie mai multe povesti in jurul acestui personaj principal. Noi speram ca asta se va intampla cat de repede.

Lasă un răspuns