Ce trebuie să știi înainte de a merge la sală

Văd destul de mulți tineri care încep să meargă la sală cu intenția de a deveni pachete de mușchi cu 120kg și 5% grăsime însă omit cele mai importante chestii și merg acolo doar pentru a trage de toate fiarele pe care le întâlnesc urmând să aștepte apoi rezultate miraculoase. Așadar am făcut o listă cu câteva lucruri de care să țineți cont înainte de a vă apuca de sală cât și pe parcursul zilelor/lunilor/anilor în care o frecventați.

Alimentația e importantă – Ceea ce mănânci reprezintă unul dintre cele mai importante amănunte. Alimentația diferă în funcție de scopul tău. Dacă vrei să te îngrași vei mâncă mai mult, dacă vrei să slăbești vei mânca, evident, mai puțin iar dacă vrei să te menți (ceea ce se întâmplă rar) trebuie să mănânci ca și până acum.

E nevoie de multă muncă și voință – Nu te aștepta ca dacă vei merge de 2 ori la sală o să ai spatele cât un dulap iar mușchii o să-ți iasă prin haine. Dacă nu vei trage până la epuizare și nu vei da tot ce-i mai bun nu o să reușești.

Rezultatele apar în timp – Toată lumea vrea să slăbească foarte repede, să aibă mușchi mari foarte repede sau alte astfel de scopuri. Pentru rezultate clare și vizibile e nevoie de multă muncă și răbdare. Rezultatele vin în timp, acest lucru se aplică mai în toate domeniile. Nu vei face nimic bun așa, peste noapte.

Nu te păcăli singur cu steroizi – Văd tineri care din supărare că nu au voința necesară pentru a se antrena până ajung unde-și doresc apelează la steroizi pentru a deveni masivi. Rețineți că doar vă umflați mușchii și îi fortați oarecum să crească, nu o să deveniți hulk.

Acestea sunt principalele 4 sfaturi pe care ar trebui să le ia la cunoștință toate persoanele care au de gând să meargă la sală pentru a-și dezvolta mușchii, evident.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?