Cele mai bune filme cu Ryan Gosling

Inca din copilarie, Ryan Gosling a participat la numeroase concursuri de talente. In 1990 se alatura Disney participand la Mickey Mouse Club. De la iconicul Drive la sublimul La La Land, iata care sunt cele mai bune filme cu Ryan Gosling.

The Notebook (2004). Drama romantica a lui Nick Cassavetes s-a bucurat de un succes imens si s-a impus rapid drept unul din cele mai frumoase filme de dragoste ale secolului XX. Rachel McAdams si Ryan Gosling interpreteaza rolurile lui Allie si Noah, doua suflete pereche.

Drive (2011). Danezul Nicolas Winding Refn pare sa isi fi gasit muza in persoana lui Ryan Gosling. Notorietatea acestuia din urma explodeaza dupa lansarea filmului Drive, un film atipic. Ryan Gosling intra in pielea personajului The Driver, un cascador pe timp de zi si complice al raufacatorilor pe timp de noapte. La volanul masinii sale, talentul acestui barbat nu cunoaste limite.

Crazy, Stupid, Love (2011). In aceasta comedie romantica, foarte bine scrisa, Ryan Gosling interpreteaza rolul lui Jacob, un play-boy irezistibil care a decis sa ii ofere ajutorul unui erou ratat interpretat de Steve Carell. Acesta din urma a fost parasit de marea sa iubire care a recunoscut ca l-a inselat cu un anumit David Lindhagen.

The Place Beyond the Pines (2013). In acest thriller actorul interpreteaza rolul lui Luke, personajul principal. Acesta din urma, cascador pe motocicleta, afla ca una din fostele sale iubite tocmai a dat nastere copilului lor. Decide sa faca tot ce ii sta in putere sa contribuie la cresterea copilului sau. Comite o serie de jafuri. Insa, un ofiter de politie ambitios ii va pune bete in roate…

La La Land (2017). Ea viseaza sa devina actrita, el sa deschida un club de jazz. Intalnirea este evidenta, insa vor reusi sa isi duca ambitiile marete la bun sfarsit? La La Land este unul din cele mai bune filme ale actorului Ryan Gosling.

Lasă un răspuns