Conjuring 3: soții Warren înfruntă Diavolul în noul trailer

Lansarea filmului The Conjuring: The Devil Made Me Do It urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe data de 9 iunie insa, Warner dezvaluie un nou si ultim trailer in care sotii Warren se confrunta cu un caz exceptional, cel mai dfiicil din intreaga lor cariera.

De mai bine de 5 ani, fanii Conjuring asteapta cu nerabdare lansarea unui nou film. Aceasta astepare a luat sfarsit deoarece in cateva zile filmul va fi lansat la cinema. De data aceasta James Wan se afla in spatele camerei de filmat. Michael Caves este cel care ii ia locul lui James Wan dupa ce si-a dovedit talentul intr-un alt film, The Curse of La Llorona.

Aceasta schimbare de realizator ii poate ingrijora pe unii fani deoaree James Wan dispune de o punere in scena speciala. Insa, ne linistim imediat cand ne gandim cat de reusit a fost filmul mentionat mai sus, realizat de Michael Caves.

O poveste cu adevarat extraordinara

In aceasta noua aventura, sotii Warren (Patrick Wilson si Vera Farmiga) se vor confrunta cu unul din cele mai grele cazuri din cariera. Dupa ce a ajutat doua familii amenintate de o forta demoniaca, se vor ocupa de un caz cunoscut in istoria Statelor Unite ale Americii.

Scenariul ese inspirat si de aceasta data de o poveste reala si va evoca procesul unui demon. La inceputul anilor ’80, un tanar pe nume Arne Johsnon este considerat vinovat pentru uciderea unui barbat. Or, acest act i-ar fi fost impus de un demon care a pus stapanire pe corpul sau.

Sotii Warren au preluat aceasta ancheta din dorinta de a afla ce s-a intamplat cu adevarat si au incercat sa il apere pe barbat in fata tribunalului. Pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii, posesia demoniaca a fost folosita pentru a demonstra vinovatia unei persoane. Spre deosebire de celelalte doua filme, The Conjuring: The Devil Made Me Do It seamana mai degraba cu un thriller juridic.

Lasă un răspuns