Dieta Rina – cât de eficientă este și ce implicații are

Pentru cei care nu au auzit inca de dieta RINA, aceasta este o dieta prietenoasa, destinata atat doamnelor cat si domnilor, care nu limiteaza in general cantitatea alimentelor consumata.

Dieta Rina tine 90 de zile si promite un minus de 10 chiar 15 kilograme pentru cei sau cele care o respecta cu sfintenie. Cert este ca Rina este o dieta care modifica si metabilismul si il ajuta sa arda caloriile in mod eficient.

Dieta Rina – avantaje si dezavantaje
Principiile dupa care functioneaza aceasta dieta sunt foarte simple. Dieta este de fapt un program de 90 de zile timp in care se disociaza diferite tipuri de alimente, si anume cele bogate in amidon, proteine, carbohodrati si vitamine, cu o zi de detoxifiere totala in care se va consuma doar apa. dieta Rina nu pune in pericol sanatatea celor care o respecta, ci aduc multiple beneficii din punct de vedere estetic.

Asadar, in ziua 1 se mananca doar proteine, incluzand carne slaba la cuptor sau la abur plus lactate si oua. In ziua 2 se mananca legume, sub forma de supa, gatite la abur, la cuptor, fierte sau sub forma de salata insa fara ulei.

Ziua a treia este a carbohidratilor, care include produse de patiserie, ciocolata neagra, paste preparate in numeroase feluri. Ultima zi este cea a vitaminelor si include legumele si fructele in stare cruda dar si coapta, precum si seminte sau fructe oleaginoase in orice cantitate.

Alte principii ale acestei diete implica respectarea intervalului de 2 ore intre mese, consumul de apa si ceai zilnic in cantitati destul de mari, si respectarea perioadei de purificare care are loc intre ora 4 dimineata si ora pranzului.

Lasă un răspuns