Drama, un lucru pe care femeile-l adoră

Femeile adoră drama, asta o știe toată lumea, mai puțin ele. Cu asta își umplu timpul liber, momentele de plictiseală și o arată cu fiecare ocazie când le deranjează ceva. Arată dorința de atenție, de tandrețe, de importanță.

În relații, drama apare deobicei când una dintre cei doi se plictisește, nu e mulțumită și își dorește mai mult. Deci, ce avem noi de făcut in asemenea situații? Nimic, deja suntem pierduți. O fată are nevoie să se simtă specială, să fie cea mai importantă, să o înțelegi și cam atât, restul sunt mofturi. Dacă există atacție, nu există dramă, dacă apare plictiseala, atracția s-a dus de mult și drama i-a luat locul, precum un ceas, care merge invers arătând ultimele clipe rămase, până la inevitabil.

Cea mai interesantă dramă e la televizor, la emisiunile de scandal, unde se plânge în direct pentru câteva mii extra și rating peste așteptări sau merit. Nu suport să văd așa ceva, probabil din cauza aceasta am renunțat să mă mai uit la televizor, de câțiva ani. Singura dramă care o accept e cea din filmele bune, unde sunt motive, nu smiorcăieli.

Există persoane care fac o dramă din orice, sunt convins că știți genul acela de persoane. Astea sunt insuportabile de-a dreptul, nu le place nimeni, sunt de tot râsul și cerșesc ațentie. Li se acordă, din milă și dorința de a scăpa de ele. E o realitate atât de tristă, creată de oameni fără valori, care se plâng pentru orice nimic. Văzusem un clip interesant cu o fată ce a făcut un scandal imens, deoarece a primit un iphone de 16 gb în loc de unul de 32gb.

Drama din relații trebuie evitată cu orice preț, e primul pas spre sfârșit, cât despre drama din viața cotidiană, merită urmărită doar dacă v-ați adus popcornul cu voi.

Lasă un răspuns