Femeile iubesc florile

Ceva ce nu am înțeles niciodată este că.. de ce le plac fetelor atât de mult florile. Când le văd, parcă se înmoaie, le ia valul, devin visătoare, le-ar face o fotografie, le-ar lua acasă. De ce? Ce au atât de special și nu văd eu și probabil majoritatea băieților.

La viața mea, am cumpărat vreo două sau trei flori, fetelor. De fiecare dată câte un trandafir, nu mă prea pricep la ele și nu vroiam să fac o greșeală. Cu asta nu cred că se poate greși. Îmi amintesc prima dată când am dat o floare unei fete, slăbuță și blonduță, fizic. Parcă nu îi venea să creadă, mai că a sărit de fericire, a avut grijă de ea toată ziua și când a ajuns acasă, a pus-o în apă, bine, ce a mai rămas din ea.

Toată ziua văd pe internet, poze cu flori, câmpuri cu flori și toate cele, cu flori. Înnebunesc. Nu mă deranjează să le văd, dar ce e mult, e mult. Mai ales în luna martie, mă pierd pe propriul cont de facebook. E o obsesie, e o obișnuință, ce e? De la ce vine, ce văd la ele, greu îmi e să înțeleg.

Când am întrebat pe cineva de ce îi plac florile, mi-a spus că sunt frumoase, plăpânde și colorate. Arată partea frumoasă a realității. E amuzant, eu le văd ca pe niște.. flori. Cred că e ceva ce nu voi pricepe vreodată. Dar mă voi strădui să știu când ce să duc, să nu iau garoafe pentru o ocazie greșită.

Deci, florile impresionează, există persoane care văd ceva în ele, eu tot ce văd simt, simt mirosul și cam atât. Cu cât mai multe, cu cât mai scumpe, probabil că sunt cu atât mai frumoase, mai impresionante și atrag atenția mai puternic.

Lasă un răspuns