Mâncarea de tipul fast-food

Ce părere aveți de mâncarea de tip fast food? Obișnuiesc să mănânc genul acesta de mâncare regulat. De când nu mai prea ajung acasă la ore decente, mănânc tot felul de ciudățenii. Mă pot mândri ca nu am dat pe la asiatici, încă.

Până recent, încercam să nu mănânc așa ceva, decât la ocazii, am tot citit despre ea cât de nesănătoasă este și m-a înspăimântat. Acum, mănânc și de 5 ori pe săptămâna, nu e bine, dar e gustoasă. De exemplu, burgerii, sunt făcuți din chifle imposibil de găsit, sunt atât de moi și de bune, cred că dacă mi-ar da chifle goale, nu le-aș refuza, la foame.

Apoi carnea, de vită, e superbă, e inimaginabil de bună. Citisem undeva că intr-o bucată de carne dintr-un burger se poate găsi carne de la 4000 de vite. Asta mă pune pe ganduri, dar nu e ceva să mă convingă să renunț. De castraveți, cașcaval și ce o mai fi in ei, nu are rost să zic ceva, sunt.. legume.

Din ce am observat tot mai multă lume merge la cantine și restaurante să mănânce. Mâncarea de-acasă nici nu se compară cu cea de-acolo. E fără gust, nici miros nu are și mai e și scumpă, nu se compară cu cea făcută de mama acasă. Dacă ar fi pe fugă i-aș înțelege, dar mulți vin din lenea de a găti, sau.. cine știe.

Nu zic că peste tot e rea mâncarea, am găsit și restaurante care oferă preparate gătite excelent, dar nu știu câți dintre noi și-ar permite să mănânce regulat în asemenea locuri. Eu sigur nu. Așa că, vă sugerez să aveți grijă cum mâncați, nu faceți ca mine, nu e bine. Chiar și niște ochiuri sau o papară făcută in casă din propriile ouă e mai bună, e chiar foarte bună.

Lasă un răspuns