Mortal Kombat (2021) – filmul adaptat după celebrul joc video

Noua adaptare a celebrului joc video. Stiind ca Joe Taslim a semnat pentru patru filme Mortal Kombat, ne intrebam daca vor mai exista si alte variante in viitorul apropiat. Ce ne-a placut la varianta lui Paul W.S. Anderson a fost urmatorul lucru: era un film serios si amuzant totodata. Un film care punea in scena in special artele martiale, nu era nevoie sa aiba un scenariu intortocheat despre tot felul de intrigi sociale. Simon McQuoid nu este Paul W.S. Anderson si acest lucru este vizibil putin insa are meritul de a ne oferi ceva amuzant, un film in care luptele sunt in mod clar acel lucru sigur pe care se bazeaza filmul. Acolo unde celebrul film din 1995 era amuzant, aici este uneori mult prea serios, ca si cum ne-am afla intr-un joc video care cauta sa explice unele lucruri.

Atunci cand cei mai mari campioni de pe Pamant sunt chemati pentru a lupta impotriva celor mai mari dusmani de pe cealalta lume, vor fi nevoiti sa apeleze la adevaratele lor puteri pentru a ne salva planeta de la anihilare totala. Mortal Kombat reprezinta o noua aventura cinematografica, bazata pe franciza celebrului joc video.

Dincolo de scenele de lupta care sunt chiar amuzante si permit filmului sa iasa din intriga narativa in care se scufunda, Mortal Kombat nu prea are alte lucruri de oferit. Povestea se rezuma intr-o singura linie si uneori simtim ca ne plictisim profund. Problema lui Mortal Kimbat (2021) vine din faptul ca apare ca un fel de prequel la un film celebru.

Efectele speciale nu sunt rele insa nu sunt total inspirate. Acolo unde Paul W.S. Anderson isi aloca intregul buget, Mortal Kombat (2021) nu face prea mare lucru din punct de vedere vizual. Violenta gratuita oferita de acest film nou permite salvarea in mare parte a ceea ce cauta sa incarneze deoarece lucrurile nu sunt complet reusite.

Lasă un răspuns