Sfaturi pentru o seară în club

Atunci când mergem în club dorim să arătăm cât mai bine posibil. Ținutele sunt cele mai importante accesorii, dar și cele mai variate.

Înainte de a purta îmbrăcămintea pentru club trebuie să ne gândim dacă ne place și ne simțim lejer în ea, pentru a evita din start momentele jenante ce pot fi provocate de îmbrăcămintea nepotrivită.

De exemplu, dacă alegi niște haine foarte strâmte și ai suficient de mult ghinion există o oarecare posibilitate ca acestea să se rupă în timpul dansului și să ai parte de cel mai jenant moment din viața ta chiar atunci când încercai să te relaxezi și să te simți bine dansând în club.

Apoi trebuie să alegem ce ne prinde cel mai bine, fie că e la modă sau nu. Cele mai alese și purtate ținute sunt rochiile. Acestea sunt potrivite pentru majoritatea fetelor.

Dar sunt și fete ce nu se simt foarte confortabil într-o rochie, de aceea pot alege și alte ținute. Pentru acestea există și o ținuta perfectă formată dintr-un top negru cu accesorii maro, o pereche de cizmultite maro și o pereche de pantaloni scurți. Acestea din urmă pot fi personalizate după bunul plac în ceea ce reprezintă culorile și materialul. În această ținută te vei simți lejer și nu îți va cauza probleme.

O altă ținută frumoasă și lejeră ar fi una formată din pantaloni mulați sau skinny jeans, o bluziță scurtă și niște tocuri. Dacă tocurile nu vă plac puteți să alegeți o pereche de pantofi cu platformă ce nu vă vor cauza probleme.

Dacă stilul tău nu este nici prea elegant și nici prea lejer, atunci o fustă de lungime medie, un maieu simplu alb, niște sandale (preferabil negre) și o centură sunt perfecte pentru ținuta ta de club. Ținutele enumerate sunt ușor de purtat și nu sunt nici pretențioase, fiind perfecte pentru club.

Lasă un răspuns